Filmvoorstelling van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld op maandag 25 april in Concertgebouw De Vereeniging

Nu de theaters weer open zijn, kan de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld weer haar jaarlijkse  filmvoorstelling in Concertgebouw De Vereeniging organiseren. De vrijwilligers van de stichting hebben in de afgelopen maanden een aantrekkelijk programma samengesteld.

Bijna iedere keer zorgen de jaarlijkse filmvoorstellingen van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld (SNBIB) voor volle zalen in Concertgebouw De Vereeniging. Hoewel er maar een korte voorbereidingstijd was, bezochten ruim tweeduizend kijkers vorig jaar op 1 november de voorstelling Sjouwen, trouwen en bouwen.
Dit jaar zijn de voorstellingen weer als gebruikelijk in het voorjaar, nl. op maandag 25 april.
Het programma is getiteld Gezicht op Nijmegen en omgeving.
SNBIB vertoont daarin een aantal zelf geproduceerde films en zal er aandacht worden besteed aan de 750-jarige Stevenskerk. Interessant zijn de beelden van enkele verdwenen en nog bestaande ondernemingen.
Maar zoals de titel van de voorstelling al aangeeft, komt ook de regio voldoende aan bod. Beelden uit Berg en Dal, Wijchen en Bergharen completeren het programma.
Het belooft dus weer een afwisselend programma te worden, interessant voor iedereen uit stad en omgeving, oud en jong.

Als gebruikelijk zijn er twee voorstellingen in de grote zaal van De Vereeniging, een om 14.00 uur en een om 20.00 uur. De voorstellingen duren ruim twee uur inclusief pauze.
De zaal is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Kaarten voor de voorstelling kosten
€ 10,00. Die kunt u vanaf 11 april kopen in het Infocentrum WO2, Ridderstraat 27 te Nijmegen.
U kunt daar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht voor kaarten. (pinnen is niet mogelijk)
Digitaal kunt u kaarten kopen via de website van De Vereeniging https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl (+ € 1,75 administratiekosten)
Donateurs van Stichting Nijmegen Blijft in Beeld hebben recht op twee gratis kaartjes. Zij kunnen deze al vanaf maandag 4 april afhalen in het Infocentrum WO2 aan de Ridderstraat.

Een tip?

Kent u iemand die nog een oud filmblik heeft liggen, heeft u zelf iets of heeft uw bedrijf oude blikken die ze misschien willen wegdoen?