Op maandag 8 april zijn de filmvoorstellingen van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld in Concertgebouw De Vereeniging.  
Het is dit jaar 35 jaar geleden dat onze stichting werd opgericht met als doel het verzamelen en vertonen van historische bewegende beelden van Nijmegen en omgeving. Vanaf 2004 is het Arsenaal haar werkplaats, midden in het culturele hart van de stad. Uit het Arsenaal van Nijmegen Blijft in Beeld is dan ook de toepasselijke titel van de voorstelling 2019. Ook dit jaar wordt het weer een gevarieerd programma, waarin diverse bekende personen en lokaties voorbij zullen komen, soms in kleur, soms in zwart-wit. 
Uit het Arsenaal van Nijmegen Blijft in Beeld wordt vertoond op maandag 8 april in de Grote Zaal van Concertgebouw De Vereeniging. Er zijn twee voorstellingen, een om 14.00 uur en een om 20.00 uur. Kaartjes kosten € 10,- per stuk en kunnen vanaf 26 maart worden gekocht in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis (de Mariënburgkapel) of worden besteld via de website www.stadsschouwburgendevereeniging.nl. Het Huis van de Geschiedenis is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur.
Voorafgaand aan de avondvoorstelling of na de middagvoorstelling kunt u gebruik maken van het SNBiB driegangenmenu dat speciaal voor deze dag is samengesteld. Wilt u rustig kunnen genieten van uw maaltijd dan is reservering tussen 17.00 en 17.30 uur gewenst. U kunt zich hiervoor aanmelden bij het Grand Café van De Vereeniging, telefoon 024-3221028. Het driegangenmenu kost € 26,00 per persoon (exclusief drank).
Komt u met een rolstoel? Wilt u dat dan even laten weten bij het afhalen van de kaarten? Er wordt dan voor begeleiding naar een geschikte plaats gezorgd.

Een tip?

Kent u iemand die nog een oud filmblik heeft liggen, heeft u zelf iets of heeft uw bedrijf oude blikken die ze misschien willen wegdoen?